Skip to content

Dr. Tóth Richárd

szülész-nőgyógyász, nőgyógyász-onkológus

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen, 2012-ben szereztem. A diploma megszerzését követően az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán helyezkedtem el, 2018 óta pedig a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Üllői Úti Részlegén dolgozom. 

Mindig is lenyűgözött a szülészet-nőgyógyászat sokszínűsége, a nőgyógyászati ellátás változatossága és a női lélek komplexitása.
Kiemelten fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, pácienseim ellátása során a legfrissebb szakmai irányelvek alkalmazását. 

 

Fő érdeklődési területem a nőgyógyászati onkológia. Emiatt is csatlakoztam az Európai Nőgyógyászati Onkológiai Társaság Fiatal Tagozatához (ENYGO), melynek tudományos munkacsoportjában aktívan részt veszek. Csoportunk egyik kiemelt tevékenysége a méhnyakdaganatok megelőzési stratégiájának továbbfejlesztése, a megelőzési módszerek népszerűsítése, azok lehető legszélesebb rétegek számára történő biztosítása. Ennek összefoglalásaként született meg a csoport állásfoglalása is a méhnyakdaganat megelőzéséről, melyet idén alkottunk meg. A téma magában foglalja a HPV-szűrést és a HPV elleni védőoltással kapcsolatos kérdéseket is, melyekről a hozzám fordulókkal készséggel konzultálok.

Rendelési idő:
havi egy csütörtökön 16:00-20:00
Érdeklődj telefonon!

Call Now Button