Skip to content

Dr. Major Tamás

szülész-nőgyógyász, lézerspecialista, gyermeknőgyógyász

A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Központ orvosa vagyok. Több évtizedes klinikai gyakorlattal és műtéti jártassággal rendelkezem. Magán nőgyógyászati gyakorlatot 2004 óta folytatok.

Magyarországon elsők között kezdtük el a nőgyógyászati lézerkezelések alkalmazását, a praxist később  orvosesztétikai kezelésekkel bővítettük. Naprakészen követem a szülészeti és nőgyógyászati szakma fejlődését: több mint 100 tudományos közlemény és 15 könyvfejezet mellett közel 200 tudományos előadás tartottam. Hazai és nemzetközi kongresszusokon rendszeresen meghívott előadó vagyok.

Számos szakmai társaság tagja, a Laser and Health Academy nemzetközi oktatója vagyok, rendszeresen tartok lézerterápiás továbbképzéseket. Számos civil szervezetet támogatok, a
Mályvavirág Alapítvány kuratóriumi tagjaként dolgozom a kezdetek óta.

Kiemelt érdeklődési területeim:

  • HPV-diagnosztika
  • Méhnyakrák megelőzés
  • Védőoltás tanácsadás
  • Minimálisan invazív műtéti beavatkozások
  • Lézerkezelések
  • Leletértelmezés
A gyermeknőgyógyászat egy kiemelten kedvelt területe a munkámnak. Szeretettel várom konzultációra a Mályva Egészségközpontba  a fiatalokat: 14 éves korig szülővel együtt, efölött szülő nélkül is. Át tudjuk beszélni a fogamzásgátlási lehetőségeket, a szexualitás kérdéseit, és azt is, hogy mikortól kell szűrésekre járni.
Az orvoslásban a megelőzés az egyik legfontosabb terület és a HPV elleni védőoltás kapcsán már lehet beszélgetni a 7. osztályos diákokkal (lányokkal és fiúkkal is), az idősebb korosztállyal pedig akár az első és felelősségteljes szexuális együttlétről, menstruációról, fogamzásgátlásról.

Rendelési idő:
havi egy pénteken 9:00-12:00
Érdeklődj telefonon!

Call Now Button